Якою мовою бажаєте продовжити перегляд сайту?
Корзина 0 Список сравнения 0 Список желаний 0 Account
Меню
Для заказов от 500 грн действует БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА в точки выдачи ROZETKA. Максимальный вес посылки не более 15 кг и размером не более 120 см.
Киeв, ул. Дмитрия Луценка, 15
Режим работы Call-центра
Пн-Пт: с 09:00 до 18:00
Сб: с 10:00 до 16:00
Вс: Выходной

Робота в саду восени!

Робота в саду восени!

До осені всі роботи на Вашому городі вже підходять до завершення, а в саду тільки починаються. Перше, про що думає досвідчений садівник - це коли і як зібрати урожай з більшості плодових дерев. Також, потрібно підготувати рослини до зими та захистити їх від шкідників.

Майже всі вересневі роботи підпадають на збір фруктів та овочів. На початку вересня уже потрібно перевіряти готовність плодів та підготуватися до збору. Це важливе завдання, якщо Ви бажаєте щоб плоди не перезріли та довше зберігалися.

Наступним кроком є обрізка та підживлення дерев. Є досить багато рослин, що погано переносять весняну обрізку, тому краще розглянути це питання на початку жовтня. Кожне дерево, що знаходиться в Вашому саду, потрібно очистити від старих і хворих гілок. Зрізи обов’язково потрібно обробити садовим варом.

Також, жовтень - це найкращий час для висаджування дерев, квітів та кущів. Теплий та вологий ґрунт, після літа, дозволить краще прижитися саджанцям та підготувати кореневу систему до зимівлі. Саме в жовтні варто подумати про те, щоб прибрати в укриття теплолюбиві рослини та захистити дерева і кущі, так як починаються перші морози. Для цього Ви можете скористатися агроволокном, садовим бинтом чи спеціальними чохлами.

Наступним кроком буде - ретельне прибирання гілок та опалого листя. Ця процедура проводиться для того, щоб у них не завелися хвороботворні гриби та шкідники, які неодмінно перейдуть на дерева та кущі восени.

На останній місяць осені - листопад, залишаються роботи по захисту рослин у Вашому саду від холодів. В цей період важливо захистити кореневу систему дерев від несприятливих погодних умов та гризунів. Для цього можна використати мульчуюче агроволокно чи пристовбурові кола.

Виконайте ці прості рекомендації і Ви гарантовано збережете Ваш сад від несприятливих зимових погодних умов.

Комментарии