Склад, мг/л до: амінокислоти (більше 16 видів)-16000, полісахариди-1500, вітаміни групи В-50, макро-, мікроелементи, хелатовані продуктами метаболізму мікроорганізмів: P2O5-6700, K2O-4700, Zn-730, Cu-200, В-360, SO3-450, MgO-780, Мо-100, Fe-500, Mn-500.
Призначення: для вирощування овочевих культур (огірки, томати, капуста, картопля та ін.)
Рекомендовані норми витрат та спосіб застосування:
Культура |
Обробка насіння, бульб, замочування цибулин |
Замочування коренів |
Позакореневе підживлення (обприскування) |
Кореневе підживлення (полив) |
у розчині дозволяється послідовно замочувати декілька порцій |
||||
Овочеві (томати, огірки, капуста, перець та ін.) Зеленні та ароматично-смакові культури |
35 мл / 0,25 л води |
35 мл / 5 л води |
35 мл / 10 л води |
70 мл / 10 л води |
Бульби картоплі, цибулини (50-100 кг) |
35 мл / 0,5 л води |
- |
Обробка насіння: Замочувати насіння протягом 4-6 годин. Після замочування насіння одразу висівати.
Обробка насіння: 35 мл/0,25-0,5л води. Замочувати насіння протягом 2-4 годин. Після замочування насіння одразу висівати. Розчин для замочування дозволяється використовувати декілька разів.
Обробка бульб картоплі (50-100 кг): 35 мл/3-5л води. Бульби необхідно замочити на 2-4 години або обприскати розчином та висадити.
Обробка по листу (обприскування): Проводити 4-5 обробок за весь період вегетації з інтервалом 14-20 діб. Останню обробку проводити за 3-10 днів до збору врожаю:
Овочеві культури (огірки, томати, капуста, перець та ін.; салати, бахчеві, пряні та ін.): 35-70 мл/8-10л води/сотку або 0,5л/80-100л води/10-15 соток перед початком цвітіння.
Картопля: 35-70 мл/5-8л води/сотку або 0,5л/50-80л води/10-15 соток перед початком цвітіння та після цвітіння.
Добриво можна застосовувати як самостійно, так і в бакових сумішах з іншими засобами живлення та захисту рослин. Попередньо необхідно провести тест на сумісність.
Заходи безпеки: при попаданні препарату на шкіру або в очі – ретельно промити водою.
Умови зберігання: в герметичній упаковці, у захищеному від світла місці за температури від 0 0С до 30 0С.