Коренеплоди - це городина з їстівним товстим головним кореневищем. Їх різновиди включають ріні сорти: брукви, петрушки, пастернаку, селери, хрону, моркви, буряку, редису, редьки, ріпи. Формування цих рослин й акумуляція в них сахарози є фінальним наслідком непростих фізіологічних, біологічних та хімічних процесів.
Чималу дію провокують належні способи живлення, зокрема: наявність поживних складових у землі, спорідненість мікроелементів і манери їх поступання. Мінеральні частки діють на перебіг фотосинтезу. Недостача у землі ключових елементів поживи сприяє пригніченню фотосинтезу. Виснаженість перебігу фотосинтезу скорочує утворення натуральних речовин, що в наслідку уменшає врожайність, саме через це варто споживати додаткові способи задоволення вимоги рослин в мінеральних елементах. Дане добриво істотно підніме смакові риси плоду, зросте якість і кількість вирощеної продукції й вирішаються немало питань щодо росту і розвитку.
ВЖИВАННЯ:
розбавити вміст пакунка воді об'ємом 10 літрів й цією речовиною оббризкувати рослинність, бажано розбризкувачем, розмірно покриваючи ділянку, або здійснити підлив безпосередньо підкореневої зони. Удобрювати рослинність уранці або ввечері, з проміжком поміж процедурами від 10 до 12 діб. Ймовірне застосування майже з всіма пестицидами.
До складу входять:
N | P2O5 | K2O | MgO | |
18% | 10% | 18% | 1,0% | + Мікроелементи, % |