| 
 | 
ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ
Пакет 4 мл розвести в 5 л води для обприскування 1 сотки овочів.
Для обприскування яблуні і винограду треба 2 пакети по 4 мл кожен розвести в 10 л води (на 1 сотку саду чи винограду).
| Культура | Норма витрати препарату, мл / 10 л води | Норма витрати робочої рідини, л / сотку, дерево | Шкідливі об'єкти | 
| Яблуня | 3,6 | 2-5 | Яблуневий квіткоїд, букарка, казарка, попелиці, яблуневий пильщик, листовійки, молі | 
| ТОМАТИ | 3,6 | 5 | Колорадський жук, попелиці | 
| ЛУК | 3,6 | 5 | Цибулева муха, трипси | 
| КАПУСТА | 3,6 | 5 | Комплекс шкідників | 
| КАРТОПЛЯ | 3,6 | 5 | Колорадський жук, тля | 
| ГОРОХ * | 3,6 | 5 | Горохова попелиця, горохова зернівка, горохова плодожерка | 
| ВИНОГРАДНИКИ * | 3,6 | 1,5-2,0 | Листова філоксера, скосарь, багатоядний трубкокрут | 
| Буряк цукровий * | 3,6 | 5 | Довгоносики, щитоноски, блішки, бурякова попелиця | 
| Саджанці хвойних * | 3,6 | 5 | Личинка пильщика звичайного і рудого, златки, соснові пильщики, сосновий підкорковий клоп | 
| МОРКОВЬ ** | 3,6 | 5 | Морквяна муха | 
Дозволено застосовувати в промисловому секторі.
Енжіо 247 SC к. С. Препарат має широкий спектр знищуваних шкідників і побічна дія на дорослі стадії кліщів. На відміну від інших інсектицидів, ефективно діє при підвищених і низьких температурах і в посушливих умовах. Захисний період більше 20 днів. Контактна діюча речовина лямбда-цигалотрин - проникає через кутикулу шкідників, викликаючи їх швидку загибель. Системне діюча речовина - тіаметоксам, протягом години потрапляє в рослину, де накопичується в точках росту, забезпечуючи тривалий захист всієї рослини.
Застосування:
упаковку (3,6 мл) розвести в 10 л води і приготувати робочий розчин, яким можна обробити 2 сотки. Для обприскування яблуні витрачають 2 л робочого розчину на молоде дерево, до 5 л - на дерево з великою кроною. Препарат відноситься до малотоксичних (ЛД50 & gt; 310). Слід дотримуватися загальних правил індивідуального захисту, захищати бджіл і корисну ентомофауни.
Максимальна кількість обприскувань за сезон - 2.
Термін очікування після обробок: цибуля, капуста - 14 днів; яблуня, картопля, томати - 20 днів; горох, буряк, виноградники - 20 днів.