|
ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ
Пакет 4 мл розвести в 5 л води для обприскування 1 сотки овочів.
Для обприскування яблуні і винограду треба 2 пакети по 4 мл кожен розвести в 10 л води (на 1 сотку саду чи винограду).
Культура |
Норма витрати препарату, мл / 10 л води |
Норма витрати робочої рідини, л / сотку, дерево |
Шкідливі об'єкти |
Яблуня |
3,6 |
2-5 |
Яблуневий квіткоїд, букарка, казарка, попелиці, яблуневий пильщик, листовійки, молі |
ТОМАТИ |
3,6 |
5 |
Колорадський жук, попелиці |
ЛУК |
3,6 |
5 |
Цибулева муха, трипси |
КАПУСТА |
3,6 |
5 |
Комплекс шкідників |
КАРТОПЛЯ |
3,6 |
5 |
Колорадський жук, тля |
ГОРОХ * |
3,6 |
5 |
Горохова попелиця, горохова зернівка, горохова плодожерка |
ВИНОГРАДНИКИ * |
3,6 |
1,5-2,0 |
Листова філоксера, скосарь, багатоядний трубкокрут |
Буряк цукровий * |
3,6 |
5 |
Довгоносики, щитоноски, блішки, бурякова попелиця |
Саджанці хвойних * |
3,6 |
5 |
Личинка пильщика звичайного і рудого, златки, соснові пильщики, сосновий підкорковий клоп |
МОРКОВЬ ** |
3,6 |
5 |
Морквяна муха |
Дозволено застосовувати в промисловому секторі.
Енжіо 247 SC к. С. Препарат має широкий спектр знищуваних шкідників і побічна дія на дорослі стадії кліщів. На відміну від інших інсектицидів, ефективно діє при підвищених і низьких температурах і в посушливих умовах. Захисний період більше 20 днів. Контактна діюча речовина лямбда-цигалотрин - проникає через кутикулу шкідників, викликаючи їх швидку загибель. Системне діюча речовина - тіаметоксам, протягом години потрапляє в рослину, де накопичується в точках росту, забезпечуючи тривалий захист всієї рослини.
Застосування:
упаковку (3,6 мл) розвести в 10 л води і приготувати робочий розчин, яким можна обробити 2 сотки. Для обприскування яблуні витрачають 2 л робочого розчину на молоде дерево, до 5 л - на дерево з великою кроною. Препарат відноситься до малотоксичних (ЛД50 & gt; 310). Слід дотримуватися загальних правил індивідуального захисту, захищати бджіл і корисну ентомофауни.
Максимальна кількість обприскувань за сезон - 2.
Термін очікування після обробок: цибуля, капуста - 14 днів; яблуня, картопля, томати - 20 днів; горох, буряк, виноградники - 20 днів.